Livrare in 10-20 zile lucratoare | Retur garantat in 14 zile

Termenii și condiții


Website-ul www.nouvellebyluciana.ro este proprietatea NOUVELLE BY LUCIANA SRL, cu sediul in Iasi, Calea Chisinaului 29, inregistrata cu CUI 4158702 si Nr. Reg. Com J22/2834/2019, e-mail: hello@nouvellebyluciana.ro.

Prin utilizarea acestui site esti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.
nouvellebyluciana.ro isi asuma dreptul de a modifica prevederile fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina Termeni si conditii.

nouvellebyluciana.ro iti garanteaza acces limitat pentru informarea si realizarea de comenzi online, insa nu iti ofera dreptul de a descărca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei NOUVELLE BY LUCIANA SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

1. Produsele Nouvelle by Luciana

Produsele comercializate prin intermediul site-lui nouvellebyluciana.ro sunt fabricate in Romania si sunt transmise in ambalajul original al produsului. La data livrarii acestea vor fi insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. In cazul in care un produs nu se mai regaseste in oferta actuala sau exista un numar mare de cereri pe respectivul produs, nouvellebyluciana.ro isi rezerva dreptul de a nu da curs respectivei comenzi prin notificare prealabila.

Mastile textile Nouvelle by Luciana nu sunt dispozitive medicale si nu sunt recomandate pentru protectia personala.

1.1 Timpul de realizare al produselor

Produsele Nouvelle by Luciana sunt realizate manual in atelierul din Calea Chisinaului, 29, in serii limitate sau la comanda. De aceea, atunci cand lansati o comanda online pe site-ul www.nouvellebyluciana.ro va rugam sa luati in considerare ca timpul necesar realizarii acestora este de 7 – 14 zile lucratoare.

2. Plata produselor

Pe site-ul nouvellebyluciana.ro poti opta pentru una dintre urmatoarele optiuni de plata:

Plata Ramburs (la livrare): Iti vom livra produsele printr-un curier rapid si vei putea plati numerar in momentul receptionarii coletului.
Plata cu cardul (Mastercard, Visa, etc) / transfer bancar.

Daca alegi varianta de plata prin transfer bancar, vei primi un e-mail cu factura proforma unde vei regasi informatii legate de contul bancar, detinatorul contului, banca si motivul transferului. Vei fi rugat sa ne achiti produsele integral si sa ne trimiti dovada efectuarii platii la adresa de e-mail hello@nouvellebyluciana.ro

 

3. Livrarea produselor

Livram produsele oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor variaza si este mentionata pe pagina fiecarui produs in parte. Comanda iti va fi confirmata prin e-mail sau telefon, inainte sa-ti livram produsele.

Costurile de livrare:

GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 1000 RON.
25 RON (tva inclus) pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 1000 RON.

Realizam livrarea se face prin Fan Curier. Tarifele de mai sus sunt valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un punct de lucru Fan Courier (peste 5000 localitati).

In cazul in care nu vei fi gasit la adresa mentionata, vei fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul tau ca produsele au ajuns in stare buna.

Exista o serie de motive independente: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti in baza carora NOUVELLE BY LUCIANA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi livrate.

 

4. Garantia produselor

Garantia acopera repararea sau inlocuirea produsului defect. Daca vei solicita garantia, te rugam sa prezinti produsele defecte in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si de o copie dupa factura produsului. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste elemente, putem decide sa ti le returnam fara a-ti solutiona garantia.

In cazul returnarii produselor, te vom ruga sa asiguri costurile de transport pentru expedierea produselor defecte catre noi, la adresa mentionata prin e-mail sau telefon.

Daca produsul returnat prezinta defecte fizice precum pete, crapaturi sau rupturi, acesta nu va beneficia de garantie.

Te rugam sa pastrezi bonul fiscal sau factura primite la cumparare, in perioada de garantie. Pentru produsele Nouvelle by Luciana, oferim certificate de garantie de 15 de zile acestea fiind trimise odata cu produsele comandate. Factura fiscala va fi trimisa atasat pe e-mail.

Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor precizate mai sus.

5. Returnarea produselor

Te rugam sa returnezi produsele la adresa: Calea Chisinaului 29, Iasi, impreuna cu formularul de retur completat. Pentru a obtine un duplicat al formularului de retur, va rugam sa ne contactati la adresa hello@nouvellebyluciana.ro.

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 in calitate de consumator (cumparator) ai dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot sa iti revina sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

In cazul in care doresti sa returnezi produsele, te rog sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

 • Produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutia de ambalaj originala, insotite de toate accesoriile aferente produsului;
 • In cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o tinuta de alta marime in schimbul celei initiale;
 • Poti solicita schimbarea marimii o singura data. In acest sens te invitam sa consulti tabelul de marimi afisat pe nouvellebyluciana.ro;
 • Vei asigura contravaloarea transportului in cazul in care doresti sa returnezi produsele;
 • In cazul in care produsul nu poate fi schimbat cu o alta marime, iti vom returna suma achitata, prin transfer bancar (in contul mentionat de tine in maxim 14 de zile calendaristice, de indata ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite).

 

6. Copyright www.nouvellebyluciana.ro

Intregul continut al site-ului nouvellebyluciana.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea NOUVELLE BY LUCIANA SRL si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului nouvellebyluciana.ro numai in limitele menționate in prezentul document.

 

7. Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Regulamentului (UE) nr. 679 din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, site-ul nouvellebyluciana.ro, prin NOUVELLE BY LUCIANA S.R.L, in calitate de Prestator, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra.

Legislația aplicata in vederea consimțământului

Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Drepturi Prestator prin consimțământ

NOUVELLE BY LUCIANA S.R.L are dreptul prin consimțământ digital, de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul prelucrării informațiilor ce conțin date cu caracter personal constă în asigurarea serviciilor de comerț si tinerea la curent cu activitatea noastră, conform cererilor de pe site-ul nouvellebyluciana.ro

Prestatorul, in calitate de Operator se angajează să păstreze confidențialitatea datelor cu caracter personal de care a luat la cunoștință.

Categorii de date cu caracter personal

Sunt înregistrate următoarele categorii de date cu caracter personal cu următorul scop:

 • numele, prenumele – cu scopul de a organiza comerțul, întocmirea documentației de comerț si facturarea comenzilor;
 • adresa – cu scopul livrării produselor comercializate;
 • datele financiare, cont IBAN – solicitat la returul produselor, pentru returnarea contravalorii acestora prin Ordin de Plata;
 • numărul de telefon mobil personal – pentru contact comerț, informare produse si activități post vânzare;
 • adresa e-mail – pentru transmiterea digitala a facturii, urmarirea stadiului de procesare a comenzii, informații despre produse si newsletter;

Scopul si temeiul prelucrării datelor

Prelucrarea datelor cu caracter personal menționate va fi efectuată pentru realizarea următoarelor scopuri si temeiuri:

 • Interesele persoanei fizice vizate de a beneficia de servicii de comert;
 • Consimțământul explicit al clientului cu privire la alegerea unui produs asociat domeniului modei;
 • Consimțământul explicit al clientului pentru a primi informații despre produsele si serviciile oferite de nouvellebyluciana.ro

Pastrarea si Transferul datelor cu caracter personal către terți

Informațiile înregistrate prin datele personale sunt destinate utilizării de către Departamentul Administrativ al NOUVELLE BY LUCIANA S.R.L, in conformitate cu Analiza de Impact asupra folosirii datelor cu caracter personal. Datele se păstrează in format scris si digital in cadrul departamentului Administrativ. Datele in format scris sunt păstrate in fișet de documente si disponibil doar personalului Administrativ. Datele digitale sunt prezente si păstrate pe calculatorul definit Administrativ, protejat prin sistem de operare Windows licențiat, suita Office licențiata, Pachet Antivirus cu licența, iar accesul este asigurat prin user si parola proprie a Departamentului Administrativ al Societății NOUVELLE BY LUCIANA S.R.L.

Datele înregistrate vor fi dezvăluite terților, si anume firmelor de curierat si contabilitate, in scopul desfasurarii activitatilor contractuale de livrare a produselor si de înregistrare in contabilitate a facturilor emise.

Valabilitate

Prezentul consimțământ este valabil pentru o perioadă de 10 de ani sau până la retragerea sa de la data comenzii.

 

8. Litigii

Orice litigiu aparut in legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, iti exprimi acordul în totalitate elementele enuntate mai sus pentru utilizarea website-ului nouvellebyluciana.ro si a relatiilor comerciale.