Livrare in 10-20 zile lucratoare | Retur garantat in 14 zile

Schimb si retur


In functie de produsul pe care alegeti sa il achizitionati, exista diferite metode de schimb si retur.

1. Pentru produsele Nouvelle by Luciana realizate pe marimi standard (XS/S/M/L)

· Acceptam returul unui produs in termen de 14 zile de la primirea coletului.
· Clientul este responsabil de acoperirea costurilor aditionale de transport. Cererile de retur primite dupa cele 14 zile nu vor fi cceptate.
· Acceptam returul numai pentru produsele ce nu au suferit deteriorari ulterioare cumpararii si se afla in starea originala, care nu au fost purtate, modificate sau spalate, cu toate etichetele originale atasate si in ambalajul original. Recomandam sa verificati starea produsului la livrare, inainte de a indeparta orice eticheta. Daca produsul primit nu are etichetele atasate, va rugam sa ne anuntati imediat.
· Un produs poate fi inlocuit doar cu o alta marime. Produsele primite in locul celui achizitionat initial vor fi livrate numai dupa ce s-a realizat returul, iar produsul returnat a fost verificat de catre echipa noastra. Inlocuirea unui produs se poate realiza o singura data, iar clientul este responsabil de acoperirea costurilor aditionale de transport.

2. Pentru produsele Nouvelle by Luciana realizate pe marimile dumneavoastra

Nu se accepta retururi. Totusi, in termen de 14 zile calendaristice ne puteti contacta pentru a solutiona orice neconformitate a produsului. Aceste neconformitati includ:

· Articolul prezinta defecte de fabricatie. Recomandam sa verificati starea produsului la livrare, inainte de a indeparta orice eticheta si de a arunca ambalajul original.
· Articolul nu corespunde masurilor pe care le-ati comunicat. In momentul plasarii comenzii, veti fi rugata sa specificati masurile personale, bazate pe ghidul pe care vi-l vom trimite. Nu ne asumam responsabilitatea pentru masuratorile realizate gresit. Clientul este responsabil in intregime de masurile pe care ni le comunica. Acestea vor fi comunicate in scris, in momentul plasarii comenzii sau ulterior prin e-mail.