Livrare in 10-20 zile lucratoare | Retur garantat in 14 zile

Garantia Produselor


Îți mulțumim că susții un business 100% românesc. Produsul ales de tine este rezultatul creativității și al dedicatiei echipei Nouvelle by Luciana. Garantăm că toate produsele Nouvelle by Luciana sunt realizate din materiale de calitate si accesorizate cu detalii atent lucrate, în atelierul de creație din Iași.

Conditii de garantie

Produsele defecte se returnează în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente si copie după factura produsului. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste elemente, putem decide să vi le returnăm fără a vă soluționa garanția. Prezenta garanție se aplică tuturor bunurilor comercializate de brand-ul Nouvelle by Luciana și vă asigură toate drepturile conferite de legislația în vigoare (Legea nr. 449/2003, OG 21/1992, republicată). Pentru toate produsele oferim o garanție de 30 de zile calendaristice de la data achiziționării produsului (conform art. 3 si 17 din OG.21/1992).

Cazuri in care garantia devine nula

1.  Deteriorarea produselor ca urmare a uzurii morale și fizice normale
2.  Utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, în condiții improprii a produsului
3.  Produsul este modificat, după cumpărare, în afara atelierului Nouvelle by Luciana
4.  Nerespectarea indicațiilor de întreținere a produselor
5.  Expunerea prelungită la factorii de mediu
6.  Deteriorarea produsului ulterior achiziționării acestuia
7.  În caz de furt

Culorile produselor

Depunem eforturi constante ca nuantele produselor de pe site sa fie identice cu cele originale. Totusi, cum fiecare display poate fi setat diferit, este posibil ca unele nuante sa nu respecte in totalitate originalul. Astfel, nu putem garanta ca nuanta de pe ecranul device-ului este identica cu cea din realitate.