Livrare in 10-20 zile lucratoare | Retur garantat in 14 zile

Despre Nouvelle

Nouvelle – un vis implinit!

Atunci cand visezi la rochitele perfecte iar piața nu ti le ofera, le creezi tu însăți!

Asa a inceput povestea Nouvelle, din dorinta unei mamici cochete de a-i oferi fetitei sale rochite in care sa se simta ‘just like a princess’! 

Luciana, fondatoarea Nouvelle, a inceput sa creeze primele rochite din momentul in care fiica sa Maya i-a devenit muza. Cei 4 ani de experienta in crearea de bijuterii handmade si-au lasat amprenta in procesul de creatie si au impus ca element distinctiv pentru brand, accesorizarea meticuloasa a tinutelor.

Primele rochite si tinute de botez postate pe pagina de Facebook Nouvelle au castigat rapid adoratia mamicilor care si le-au dorit si comandat pentru fetitele lor. In curand, pisica Nouvelle – mascota creata de Luciana din blanita moale, a ajuns sa zambeasca de pe tricouri si rochite, alaturi de celelalte elemente unice din universul Nouvelle.

In 2012, Nouvelle by Luciana lansează prima colectie mama-fiica, oferind mamicilor indragostite de rochitele fiicelor lor, placerea de a se simti ele insele ca niste printese. De aici pana la a transpune acele elemente irezistibile (volane, broderii 3D, paiete) in tinute de seara spectaculoase, custom-made, a fost doar un singur pas.

Din suflet, pentru voi!

 

Nouvelle by Luciana include cele doua sub-branduri-fiica, Nouvelle Medical (dedicat vestimentatiei medicale) si Nouvelle Atelier (dedicat creatiilor Casual si custom made). Va invit sa urmariti platformele preferate, in functie de nevoile si preferintele voastre!