Livrare in 10-20 zile lucratoare | Retur garantat in 14 zile

Discounturi

Politica de discounturi pe nouvellebyluciana.ro

 

Micile surprize ne fac viata mai frumoasa. Aici descoperi toate discounturile de care te poti bucura in calitate de client Nouvelle. Te invit sa citesti conditiile exacte in care poti beneficia de ele. Si apoi, spor la shopping!

Tips & tricks: ai mereu acces la voucherele si codurile cadou active pentru tine in Contul de client > nouvellebyluciana.ro/autentificare/smart-coupons/


Membership

Intra in comunitatea Nouvelle si bucura-te de discounturi la fiecare comanda

Comunitatea Nouvelle este ca o familie: ne sustinem unii pe altii si facem tot posibilul sa ne facem viata mai frumoasa. Esti loial brandului Nouvelle? Te primim cu bratele deschise in familia noastra, unde beneficiezi de discounturi valabile la fiecare comanda.

 

Membru Nouvelle Silver – 3% discount la orice comanda

Bine ai venit in familia Nouvelle! Odata ce cheltuielile tale totale pe site ating pragul de 5.000 RON, intri automat in comunitatea noastra si beneficiezi de un discount de 3% de fiecare data cand faci o comanda.

 

Membru Nouvelle Gold – 5% discount la orice comanda

Cheltuielile tale au atins pragul de 10.000 RON! Felicitari, de acum ai un statut special si primesti 5% discount la fiecare comanda noua. Iti multumesc ca apreciezi calitatea produselor Nouvelle.

 

Membru Nouvelle Platinum – 7% discount la orice comanda

Cheltuielile cumulate de cel putin 15.000 RON te includ intr-o comunitate selecta, a celor mai loiali clienti. De acum, beneficiezi de cel mai generos discount de membru al Nouvelle, de 7%, de fiecare data cand faci o comanda.  Loialitatea ta inseamna enorm pentru mine!

 

Detalii importante despre discountul oferit membrilor 

Cum il folosesti:  Pentru o experienta de cumparare simpla si placuta, discountul se aplica automat in pagina de cos.

Conditii (pe scurt): Il primesti automat atunci cand atingi un anumit prag de cheltuieli totale (intr-o perioada de 12 luni) pe site-ul Nouvelle si este valabil 12 luni de la atingerea pragurilor Silver, Gold, Platinum. Perioada de valabilitate a discountului se reinnoieste dupa fiecare a cincea comanda sau dupa ce ai atins din nou unul din pragurile valorice (pentru Silver, Gold sau Platinum). Daca nu atingi din nou unul din cele trei praguri  sau nu cumulezi minimum 5 comenzi  intr-o perioada de 12 luni, dupa aceasta perioada ajungi la nivelul precedent.

 

Conditii (pe larg): Il primesti automat atunci cand atingi un anumit prag de cheltuieli totale (intr-o perioada de 12 luni) pe site-ul Nouvelle si este valabil timp de 12 luni de la obtinerea lui. Daca in acest interval faci minimum 5 comenzi suplimentare (indiferent de valoare), perioada se prelungeste automat: beneficiezi de acelasi discount timp de 12 luni de la a cincea comanda. 

Ai atins din nou pragul actual sau un prag superior in aceste 12 luni? Felicitari, acum ai un nou discount, valabil 12 luni de la atingerea noului prag.

Atentie! Daca in 12 luni de la dobandirea statutului de membru Silver, Gold, Platinum nu faci minimum 5 comenzi noi, nu atingi din nou nivelul actual sau nu treci la nivelul urmator , vei pierde ultimul statut obtinut (spre exemplu, de la Platinum vei reveni la Gold).

 

Inca o veste buna! Discountul se aplica automat la toate produsele din site si este cumulabil cu alte vouchere sau produse cu pret deja redus.


Voucherele valorice Nouvelle

Cosul tau depaseste 1000, 2000 sau 5000 de ron? Inseamna ca iti plac lucrurile frumoase – iar eu inteleg perfect asta! Nouvelle iti rasplateste pasiunea pentru shopping cu vouchere cadou la fiecare treapta de cumparaturi.

Cum le folosesti: O data atinsa valoarea cosului discountul se aplica automat. Il poti folosi in aceeasi sesiune de cumparaturi sau il poti pastra pentru urmatoarele.

Conditii: De fiecare data cand lansezi o comanda ce atinge sau depaseste una din treptele de mai jos, te califici automat pentru discountul aferent, dupa cum urmeaza:

Poti folosi un singur cod de discount (Voucher Valoric sau Alte surprize) la o singura comanda. Discountul de membru se aplica automat si se cumuleaza cu aceste coduri de reducere.

 

Discount de 5%

5% la o comanda egala sau care depaseste 1000 ron

Discount de 7.5%

7.5% la o comanda egala sau care depaseste 3000 ron

Discount de 10%

10% la o comanda egala sau care depaseste 5000 ron


Alte surprize

Ai dat prima ta comanda pe site, e ziua ta de nastere sau ai lasat un review de 5 stele pentru produsele comandate de la Nouvelle? Ti-am pregatit discounturi speciale pentru fiecare ocazie.

Tips & tricks: ai mereu acces la voucherele si codurile cadou active pentru tine in Contul de client > nouvellebyluciana.ro/autentificare/smart-coupons/

Poti folosi un singur cod de discount (Voucher Valoric sau Alte surprize) la o singura comanda. Discountul de membru se aplica automat si se cumuleaza cu aceste coduri de reducere.

 

Voucherul ‘WelcomeToNouvelle’

Vizitezi magazinul online nouvellebyluciana.ro pentru prima oara? Iti urez ‘Bine ai venit!’ cu un discount de 5% la prima ta comanda pe site.

Cum il folosesti:  Pentru o experienta de cumparare extrem de facila, discountul se aplica automat in pagina de cos.

Conditii: Il primesti o singura data, la inceput, atunci cand te abonezi le newsetterul Nouvelle sau atunci vcand iti creezi cont de client.

Nu este cumulabil cu alte vouchere sau produse deja discountate.


Voucherul Review5%

Iti multumesc pentru primul tau review de 5 stele lasat pe site cu un discount de 5 % pe care il poti folosi la urmatoarea comanda!

Cum il folosesti: O data ce ai lasat review-ul, veti primi pe mail un cod de discount. Pentru a-l folosi la urmatoarea comanda, trebuie doar sa il copiezi, sa-l introduci in campul ‘COD CUPON’ si sa apesi butonul ‘APLICA CODUL CUPON’ din pagina de finalizare a comenzii.

Conditii: Recenziile nu pot fi lasate decat la produsele achizitionate de tine, pentru a oferi comunitatii certitudinea ca toti cei care lasa review-uri sunt clienti reali, in masura sa estimeze calitatea produselor.

Alte vesti bune? Codul de discount poate fi aplicat si la o comanda care contine produse aflate deja la reducere.


Voucherul ‘Happy Birthday’

Sarbatorim ziua ta si in familia Nouvelle! Ti-am pregatit si un cadou, care sper sa iti dea un motiv in plus sa zambesti. Ai un discount de 10% la urmatoarea ta comanda pe site, valabil 10 zile.

Cum il folosesti: De ziua ta, vei primi pe mail un cod de discount. Pentru a-l folosi la urmatoarea comanda, trebuie doar sa il copiezi, sa-l introduci in campul ‘COD CUPON’ si sa apesi butonul ‘APLICA CODUL CUPON’ – atentie codul este valabil doar 10 zile – din pagina de finalizare a comenzii. (CHECKOUT SAU CART)

Conditii: Asigura-te ca esti inregistrat pe site si ai completat data de nastere in sectiunea Account details: https://nouvelle2.blacksquare.live/autentificare/edit-account/

Tip: Deoarece nu mai poti modifica ulterior data de nastere, iti recomand sa verifici daca aceasta este corecta inainte de a da Save.


Transport gratuit incepand cu 1000 RON


Alte vesti bune! Codul de discount poate fi aplicat si la o comanda care contine produse aflate deja la reducere.