Livrare in 10-20 zile lucratoare | Retur garantat in 14 zile

Discounturi old

Politica de discounturi pe nouvellebyluciana.ro

Micile surprize ne fac viata mai frumoasa. Aici descoperi toate discounturile de care te poti bucura in calitate de client Nouvelle. Te invit sa citesti conditiile exacte in care poti beneficia de ele. Si apoi, spor la shopping!

Tips & tricks: ai mereu acces la voucherele si codurile cadou active pentru tine in Contul de client > nouvellebyluciana.ro/autentificare/smart-coupons/


Voucherul ‘WelcomeToNouvelle’

Vizitezi magazinul online nouvellebyluciana.ro pentru prima oara? Iti urez ‘Bine ai venit!’ cu un discount de 5% la prima ta comanda pe site.

Cum il folosesti:  Pentru o experienta de cumparare extrem de facila, discountul se aplica automat in pagina de cos.

Conditii: Il primesti o singura data, la inceput, atunci cand te abonezi le newsetterul Nouvelle sau atunci vcand iti creezi cont de client.

Nu este cumulabil cu alte vouchere sau produse deja discountate.


Voucherele Valorice Nouvelle

Cosul tau depaseste 1000, 2000 sau 5000 de ron? Inseamna ca iti plac lucrurile frumoase – iar eu inteleg perfect asta! Nouvelle iti rasplateste pasiunea pentru shopping cu vouchere cadou la fiecare treapta de cumparaturi.

Cum le folosesti: O data atinsa valoarea cosului discountul se aplica automat. Il poti folosi in aceeasi sesiune de cumparaturi sau il poti pastra pentru urmatoarele.

Conditii: De fiecare data cand lansezi o comanda ce atinge sau depaseste una din treptele de mai jos, te califici automat pentru discountul aferent, dupa cum urmeaza:

Discount de 5%

5% la o comanda egala sau care depaseste 1000 ron

Discount de 10%

10% la o comanda egala sau care depaseste 2000 ron

Discount de 15%

15% la o comanda egala sau care depaseste 5000 ron


Voucherul Review5%

Iti multumesc pentru primul tau review de 5 stele lasat pe site cu un discount de 5 % pe care il poti folosi la urmatoarea comanda!

Cum il folosesti: O data ce ai lasat review-ul, veti primi pe mail un cod de discount. Pentru a-l folosi la urmatoarea comanda, trebuie doar sa il copiezi, sa-l introduci in campul ‘COD CUPON’ si sa apesi butonul ‘APLICA CODUL CUPON’ din pagina de finalizare a comenzii.

Conditii: Recenziile nu pot fi lasate decat la produsele achizitionate de tine, pentru a oferi comunitatii certitudinea ca toti cei care lasa review-uri sunt clienti reali, in masura sa estimeze calitatea produselor.

Alte vesti bune? Codul de discount poate fi aplicat si la o comanda care contine produse aflate deja la reducere.